Γλώσσες:

Greek/ΕλληνικάEnglish/Αγγλικά

Νομίσματα:

Euro (€) US Dollar ($) Pound (£)

Περιεχόμενα καλαθιού:
0 προϊόντα


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Φορητό ηχείο Altec Lansing Orbit iM207

Φορητό ηχείο Altec Lansing Orbit iM207

£22.63

£24.37

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Πέντε τρόποι πληρωμής

Το IT smart υποστηρίζει πέντε διαφορετικούς τρόπους πληρωμής ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες όλων των πελατών και να διευκολύνονται. Όλοι οι τρόποι πληρωμής είναι απολύτως ασφαλείς.

Υποστηρίζεται η μεταφορά χρημάτων με PayPal, η πληρωμή μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας (μέσω PayPal), η αντικαταβολή μέσω ΕΛΤΑ ή ACS (για αποστολές εντός Ελλάδος), η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό και η αποστολή χρημάτων μέσω Western Union. Οι δύο πρώτες περιπτώσεις (PayPal και πιστωτική/χρεωστική κάρτα) αφορούν on-line πληρωμές. Οι offline πληρωμές θα πρέπει να πραγματοποιούνται σε εύλογο χρονικό διάστημα λίγων ημερών, ειδάλλως οι παραγγελίες θα ακυρώνονται.


PayPal

Η αποστολή χρημάτων μέσω είναι ο ασφαλέστερος και ευκολότερος τρόπος για on-line συναλλαγές. Η εταιρία PayPal εγγυάται την ασφάλεια παρέχοντας σύνδεση SSL. Για να δημιουργήσετε λογαριασμό στο PayPal, χρειάζεται μια διεύθυνση e-mail και μία πιστωτική κάρτα, η οποία συνδέεται αρχικά με τον λογαριασμό PayPal.


Πιστωτική/χρεωστική κάρτα

Οι πληρωμές με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα πραγματοποιούνται μέσω της εταιρίας PayPal, έτσι ώστε οι συναλλαγές να είναι απόλυτα ασφαλείς. Δεν απαιτείται να έχετε λογαριασμό με PayPal και υποστηρίζονται όλες οι γνωστές κάρτες.


Αντικαταβολή

Εφόσον η αποστολή των προϊόντων γίνει από τα ΕΛΤΑ ή ACS, είναι δυνατόν να πληρώσετε με αντικαταβολή, κατά την παραλαβή. Η αντικαταβολή ισχύει για αποστολές στην Ελλάδα. Ειδικά για τα ΕΛΤΑ, ισχύει και στις εξής χώρες: Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ελβετία, Ιταλία, Κύπρο, Λουξεμβούργο, Μολδαβία, Νορβηγία, Σουηδία, Τουρκία, Τσεχία.


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Το IT smart για διευκόλυνση των πελατών, διαθέτει τραπεζικούς λογαριασμούς στις μεγαλύτερες Ελληνικές τράπεζες. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εμφανίζονται αναλυτικές οδηγίες για την πληρωμή, ανάλογα με την τράπεζα που έχετε επιλέξει. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μέσω web banking αμέσως μετά, ή με πληρωμή σε ταμείο της τράπεζας. Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται εφόσον κατατεθούν τα χρήματα.
Αναλυτικά, μπορείτε να καταθέσετε τις πληρωμές σας στους παρακάτω λογαριασμούς:

ALPHA BANK


Western Union

Η αποστολή χρημάτων μέσω Western Union πιθανόν να διευκολύνει τον πελάτη σε κάποιες περιπτώσεις, καθώς πρακτορεία Western Union είναι διαθέσιμα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, εμφανίζονται αναλυτικές οδηγίες για την πληρωμή.


Συνέχεια